Rezidenca Villa Rožna dolina

V osrčju Rožne doline se pričenja gradnja luksuznega vila bloka na prestižni lokaciji, ki jo tudi prostorski akt označuje kot “center Rožne doline”.

Sodobno zasnovana stanovanja so namenjena izbranim kupcem, ki si želijo arhitekturne dovršenosti, kakovostnih materialov in visoko kvalitetnega bivanja tako za posameznika, par ali družino. 

Odkrijte svoj novi dom, ki bo vam in vaši družini omogočal umirjeno bivanje in sprostitev v sožitju z naravo in ob enem neposredno bližino centra dogajanja.

Zaključek gradnje je predviden konec leta 2022. Stanovanja se prodajajo na ključ.

Lokacija

Med  Rožnikom in Ljubljanskim gradom, med ljubljanskimi vilami, nedaleč od zelenega Tivolija in ljubljanskega Nebotičnika – tu se nahaja novodobna » Villa Rožna dolina «. Mesto diha, ponuja  sveži zrak na vznožju gozdov, pogledi segajo daleč naokoli, na rdeče strehe in  mehka zelena pobočja. 

Mir, sproščenost in lahkotnost: to so vrline Rožne doline.

Kot bi bili na dopustu,  a ste sredi živahne slovenske prestolnice. To je naše mesto. Ljubljana. 

Novi vila blok se strateško umešča na križišče cest Rožna dolina cesta IX in Rožna dolina cesta VI, na območju trgovine Mercator. Lokacija je idealen preplet zelene narave in mestnega življenja.V neposredni bližini vila bloka se nahaja vsa potrebna infrastruktura in vse storitvene dejavnosti, kar omogoča visoko kakovost bivanja za vse generacije.

O projektu

Novo mondeno stanovanjsko rezidenco, ki je delo priznanega arhitekturnega biroja Studio Pirss, tvorita dva arhitekturno dovršena stolpiča z luksuznimi stanovanji, ki zrasteta na podstavku za vas prenovljenega, gurmanskega Mercatorja. Ob hiši bogato ozelenjeni park z igriščem, spredaj avtobusno postajališče: oblikujemo novi center Rožne doline. 

V biroju so vilo zasnovali kot sodoben nizkoenergijski objekt, ki ga odlikujejo vrhunski dizajn in funkcionalni tlorisi, ki iz resnično čudovite mikrolokacije dosežejo maksimalni učinek. 

Z izjemnimi rešitvami arhitektov in lepo umestitvijo objekta v sosesko in okolje, vila ponuja nadstandardno bivanje tudi najbolj zahtevnim uporabnikom.

Stanovanja

1., 2., 3. in 4. nadstropje ponujajo prelepa, manjša in večja stanovanja. Skrbno smo jih za vas izbrali 24. Njihova površina se razteza  od cca. 68 do 120 m2.  

Odlikujejo jih moderni tlorisi z učinkovito izrabo prostorov, vrhunski materiali in sodobne tehnološke rešitve. Prijetni  predprostori z garderobami in shrambami, velike spalnice in dnevni prostori so bili vodilo k oblikovanju sodobnih bivalnih prostorov. Stanovanja so zelo svetla, saj uživajo sončno svetlobo večji del dneva. Na koncu skozi steklena balkonska vrata stopimo še na velike, razkošne terase in lože, ki jih je na željo kupcev možno pregraditi. Od tam se  razprostirajo pogledi v daljavo, v naravo. Terase ozelenimo in z rožami obogatimo. Rožne terase - Rožna dolina.

1. nadstropje

2. nadstropje

3. nadstropje

4. nadstropje

Izvedite več

V primeru, da se za nakup stanovanja zanimate se lahko dogovorimo za sestanek v naših poslovnih prostorih na Mokrški ul. 16/c, Ljubljana.

Za dodatne informacije in naročanje na sestanek nas lahko pokličete na telefon 080 21 88, oziroma nam pišete na info@mijaks.si

Vse pravice pridržane! © 2020 Mijaks skupina