Rezidenca Villa Rožna dolina

Lokacija

Med  Rožnikom in Ljubljanskim gradom, med ljubljanskimi vilami, nedaleč od zelenega Tivolija in ljubljanskega Nebotičnika – tu se nahaja novodobna » Villa Rožna dolina «. Mesto diha, ponuja  sveži  zrak na vznožju gozdov,  pogledi segajo daleč naokoli, na rdeče strehe in  mehka zelena pobočja. 

Mir,  sproščenost  in  lahkotnost: to so vrline Rožne doline.
Kot bi bili na dopustu,  a ste sredi živahne slovenske prestolnice. To je naše mesto.  Ljubljana. 

Koncept

Nova mondena  stanovanjska rezidenca z dvema ločenima, razgibanima stanovanjskima vilama, ki zrasteta na steklenem podstavku za vas prenovljenega, gurmanskega Mercatorja, ob hiši bogato ozelenjeni park z igriščem, spredaj avtobusno postajališče:  oblikujemo novi center Rožne doline. Zunanja parkirišča se podaljšajo v notranjo, svetlo in  naravno prezračevano parkirno etažo.
Prestižna vhoda stanovanjskih vil iz toplih, naravnih materialov povezuje zunanji navpično ozelenjeni in svečano osvetljeni zid pritličja, ki nakazuje ekološko usmerjenost energetsko zasnovanega objekta. 

Stanovanja

1., 2., 3. in 4. nadstropje ponujajo prelepa, manjša in večja stanovanja. Skrbno smo jih za vas izbrali 26. Njihova površina se razteza  od cca. 60 do 120 m2. Prijetni  predprostori z garderobami in shrambami, velike spalnice in svetli dnevni prostori so bili vodilo k oblikovanju sodobnih bivalnih prostorov.
A na koncu skozi steklena balkonska vrata stopimo še na velike, razkošne terase od koder se  razprostirajo pogledi v daljavo, v naravo. Terase ozelenimo in z rožami obogatimo. Rožne terase. Rožna dolina.

Za objekt smo vložili vlogo za gradbeno dovoljenje in ga pričakujemo v kratkem. Takoj, ko bo gradbeno dovoljenje pravnomočno bomo začeli z  gradnjo 24 novih stanovanj v Rožni dolini (rušitvena in pripravljalna dela so že izvedena). 

Izvedite več

V primeru, da se za nakup stanovanja zanimate se lahko dogovorimo za sestanek v naših poslovnih prostorih na Mokrški ul. 16/c, Ljubljana.

Za dodatne informacije in naročanje na sestanek nas lahko pokličete na telefon 080 21 88, oziroma nam pišete na info@mijaks.si

Vse pravice pridržane! © 2020 Mijaks skupina