Če hočete stran brati v slovenskem jeziku. Wenn Sie die Website in Deutsch lesen wollen.
Deutsch
Slovensko
  • kontakti
  • v medijih
  • o skupini
  •  
 
 
VELIKOST ČRK A+ A-
STANOVANJA MIJAKS
LUKSUZNA STANOVANJA - ROŽNA DOLINA
 
GALERIJA
 
 
PREDVIDENA LOKACIJA
 
 
PREDSTAVITEV
 
R E Z I D E N C A

» V I L L A   R O Ž N A  D O L I N A «

LOKACIJA
Med  Rožnikom in Ljubljanskim gradom, med ljubljanskimi vilami, nedaleč  od zelenega Tivolija in ljubljanskega Nebotičnika – tu se nahaja novodobna » Villa Rožna dolina «.
Mesto diha, ponuja  sveži  zrak na vznožju gozdov,  pogledi segajo daleč naokoli, na rdeče strehe in  mehka zelena pobočja. 

Mir,  sproščenost  in  lahkotnost : to so vrline Rožne doline.

Kot bi bili na dopustu,  a ste sredi živahne slovenske prestolnice. To je naše mesto.  Ljubljana. 

KONCEPT
Nova mondena  stanovanjska rezidenca z dvema ločenima, razgibanima stanovanjskima vilama, ki zrasteta na steklenem podstavku za vas prenovljenega, gurmanskega Mercatorja. Pred njim mali trg s prijetno kavarnico, ob hiši bogato ozelenjeni park z igriščem, spredaj avtobusno postajališče:  oblikujemo novi center Rožne doline. Zunanja parkirišča se podaljšajo v notranjo, svetlo in  naravno prezračevano parkirno etažo.
Prestižna vhoda stanovanjskih vil iz toplih, naravnih materialov povezuje zunanji navpično ozelenjeni in svečano osvetljeni zid pritličja, ki nakazuje ekološko usmerjenost energetsko zasnovanega objekta. Tu se nahaja tudi osrednje srce objekta – Center dobrega počutja, ki s svojim strokovnim kadrom skrbi za vitalnost in dobro počutje svojih stanovalcev. 

STANOVANJA
1., 2., 3. in 4. nadstropje ponujajo prelepa, manjša in večja stanovanja. Skrbno smo jih za vas izbrali 26. Njihova površina se razteza  od cca. 60 do 120 m2. Prijetni  predprostori z garderobami in shrambami, velike spalnice in svetli dnevni prostori so bili vodilo k oblikovanju sodobnih bivalnih prostorov.
A na koncu skozi steklena balkonska vrata stopimo še na velike, razkošne terase od koder se  razprostirajo pogledi v daljavo, v naravo. Terase ozelenimo in z rožami obogatimo. Rožne terase. Rožna dolina.

T u  s m o  d o m a .
 
PRENESITE SI INFOMATIVNO BROŠURO S TLORISI STANOVANJ - klikni za ogled
PARAMETRI ISKANJA


SEZNAM STANOVANJ
 
Oznaka stanovanja tip stanovanja oskrbovano / klasično neto stanovanjska površina loža / atrija skupna površina cena z DDV  
 
 
ANKETA

SPOŠTOVANI, VABIMO VAS, DA IZPOLNITE VPRAŠALNIK IN NAM TAKO POMAGATE K PRAVILNIM ODLOCITVAM ZA URESNIČITEV IZGRADNJE OBJEKTA ODLIČNIH BIVANJSKIH LASTNOSTI NA LOKACIJI ROŽNE DOLINE

1. Ali vas zanima stanovanje v Rožni dolini?
da  ne

2. Kako veliko stanovanje bi kupili?
65m²   80m²   100m²   več m²  

3. Želite o ponudbi stanovanj izvedeti vec?
da, pošljite mi več podatkov  

Vaša vprašanja, pripombe in predlogi


Vaši podatki
IME IN PRIIMEK
NASLOV
TELEFON
POŠTNA ŠT. IN POŠTA
E-NASLOV
 
 
Tehnična izvedba: limonet.si