Če hočete stran brati v slovenskem jeziku. Wenn Sie die Website in Deutsch lesen wollen.
Deutsch
Slovensko
  • kontakti
  • v medijih
  • o skupini
  •  
 
 
VELIKOST ČRK A+ A-
STANOVANJA MIJAKS
LUKSUZNA STANOVANJA - BLED
 
GALERIJA
 
Poglejte ostale video posnetke
 
PREDVIDENA LOKACIJA
 
 
ODDAJA STANOVANJ

Kratkoročna oddaja luksuznih opremljenih stanovanj za starejše na Bledu.

Odlična priložnost za krajši izlet na enega izmed biserov naše Slovenije. Stanovanje grajeno po standardih oskrbovanih stanovanj je odlična izbira za brezskrben izlet. Lokacija apartmajev je blizu vse potrebne infrastrukture in središča Bleda. Stanovanje oddamo za krajše obdobje.

Za več informacij lahko pokličete na 041 688 998


 
PREDSTAVITEV
 
STANOVANJA ZA VSE GENERACIJE
Ker smo opazili, da že srednja generacija razmišlje o prihodnosti in si želi stanovanja v katerem bi lahko dočakali svojo starost, smo se odločili, da nekaj ponudimo tudi njim. V objektu je predvidenih 26 stanovanj za vse generacije. 

Z zasnovo mešane rabe stanovanj (v objektu bodo tako navadna kakor tudi stanovanja) smo srednji generaciji omogočili, da v naprej razmišljajo o svoji bodočnosti in si kupijo stanovanje, ki je že v naprej arhitekturno oblikovano brez ovir (širša vrata, večji prostori, brez pragov....). Dokler teh prilagoditev ne potrebuješ, jih niti ne opaziš oziroma ima stanovanje dodano vrednost, saj so prostori večji in bolj odprti. Ko pa pride čas ko jih potrebuješ, so le te zelo pomembne. 


LUKSUZNA OSKRBOVANA STANOVANJA

Tudi starejši imajo pravico do izbire bivanja v zrelih letih. Koncept oskrbovanih stanovanj Mijaks ponuja možnost, za aktivno preživljanje tretjega življenjskega obdobja. Projekt oskrbovanih stanovanj predstavlja vizijo dobre prakse povzete predvsem iz skandinavskih dežel, ki omogoča varno in brezskrbno investicijo v prihodnost starejših. V objektu je predvidenih 60 oskrbovanih stanovanj. 

Koncept oskrbovanih stanovanj Mijaks zagotavlja stanovanja, ki so prilagojena osebam v tretjem življenskem obdobju. Stanovanja so na ODLIČNI LOKACIJI in ponujajo starejšim primerno velike ter prilagojene stanovanjske prostore, varen in neoviran dostop do stavbe, urejene skupne prostore namenjene druženju in možnost organizirane oskrbe, vendar šele takrat, ko in če jo bo lastnik stanovanja potreboval. Ljudem ponujamo možnost izbire višje ravni kakovosti bivanjapo dostopnih cenah.


OBJEKT
Načrtovana soseska predstavlja korak k doseganju višje ravni psiho-fizičnega počutja. Objekt bo energijsko varčen (nizki fiksni stroški za elektriko, gretje...) in zgrajen po najnovejših standardih, ki sledijo današnjemu dinamičnemu, aktivnemu in zdravemu načinu življenja. Objekt je arhitekturno zasnovan za gradnjo oskrbovanih stanovanj in sledi predpisom tega območja. Na parceli velikosti 7100 m2 sta predvidena dva objekta s tremi etažami (K + P + 2), ki skupaj vsebujeta 86 oskrbovanih stanovanj. Projekt je zasnovalo projektantsko podjetje Ržišnik Perc, katera ima dolgoletne izkušnje na področju načrtovanja in inženirskih storitev. Objekta sta z daljšimi stranicami orientirana v smeri sever - jug, kar stanovanjem omogoča optimalno osončenje v vseh letnih časih. 

INFRASTRUKTURA
Na območju je predvidena umestitev diagnos- tičnega centra, oskrbovanih stanovanj s pri- padajočo parkovno ureditvijo, stanovanjske gradnje in novega trgovskega centra Mercator. 

VSE NA ENEM MESTU
Stanovalci bodo imeli zagotovljeno oskrbo, vključno z rdečim gumbom po načelu, ko potrebuješ – naročiš (možni so različni osnovni paketi, ki se lahko razširijo v nadstandardne). Nudili bomo osebne storitve na domu, ki bodo del udobja: čiščenje, pranje, likanje, socialne urice..., ki pa niso pogojene z nakupom stanovanja. Torej se lahko na usluge naročiš, ko jih potrebuješ, ali a živiš popolnoma samostojno življenje v novem stanovanju. V pritličju enega izmed objektov je planirana umestitev manjše trgovine z osnovnimi potrebščinami, lokal namenjen druženju in amambulanta kjer bo možno opraviti manjše preglede in obisk zdravnika. 

KRAJINSKA ARHITEKTURA
Celotno ureditveno območje je zasnovano s poudarkom na krajinsko arhitekturnem urejanju območja. Cilj in namen krajinsko arhitekturnega urejanja je povezati prostor na celotnem obravnavanem območju ter ga narediti prepoznavnega kot novo centralno območje v sklopu turističnega središča Bled. 
Možen nakup STARO za NOVO!!!
 
PROSPEKT (LUKSUZNA STANOVANJA MIJAKS - BLED) - klikni za ogled
TLORISI (LUKSUZNA STANOVANJA MIJAKS - BLED) - klikni za ogled
PARAMETRI ISKANJA


SEZNAM STANOVANJ
 
Oznaka stanovanja tip stanovanja oskrbovano / klasično neto stanovanjska površina loža / atrija skupna površina cena z DDV  
 
 
 
Center Dobrega Počutja Mijaks