Če hočete stran brati v slovenskem jeziku. Wenn Sie die Website in Deutsch lesen wollen.
Deutsch
Slovensko
  • kontakti
  • v medijih
  • o skupini
  •  
 
 
VELIKOST ČRK A+ A-
LUKSUZNA OSKRBOVANA STANOVANJA MIJAKS V LJUBLJANSKIH KOSEZAH
zgrajena v neposredni bližini obnovljenih prostorov trgovskega centra Mercator
 
 
GALERIJA
 
 
POSNETEK IZ ZRAKA
 
 
PREDSTAVITEV
 
V ljubljanskih Kosezah, v neposredni bližini Koseškega bajerja in Mosteca načrtujemo gradnjo kompleksa z 130 luksuznimi oskrbovanimi stanovanji in prilagojenimi stanovanj za vse generacije. Posebnost oskrbovanih stanovanj v Kosezah bo vključitev obnovljenih prostorov trgovskega centra Mercator v sam objekt. Poleg bivanja v oskrbovanem stanovanju ponujamo dodatno infrastrukturo storitvenih dejavnosti.

Zasnova objektov je takšna, da predvideva različne možne konfiguracije bivalnih in zunanjih površin. V vsaki etaži objekta se na eni strani stanovanjskih lamel izmenjujejo stanovanja s terasami in stanovanja z balkoni oziroma ložami. Tak koncept gradnje sledi tipičnemu vzorcu okoliške zazidave koseškega blokovskega naselja.

Vse skupne površine so prostori za druženje in igro, fitnes ter prostori bazena in savn, ki se nahajajo v prvem nadstropju bloka 2. Vse skupne površine imajo pogled usmerjen v notranji park, pripadajoče zunanje površine pa so tudi na strehi trgovskega objekta. Prostori Mercatorja obsegajo cca. 2800 m2 bruto površin trgovskega dela in skladišča, ki ima vhod umaknjen nekoliko stran od Podutiške ceste.
Pod objektom je predvideno parkiranje v dveh etažah podzemnih garaž, ločeno za potrebe stanovalcev in kupcev. Skupaj je predvidenih 340 novih parkirnih mest in 29 zunanjih parkirnih mest za potrebe trgovskega centra in oskrbovanih stanovanj.

 
ANKETA

SPOŠTOVANI, VABIMO VAS, DA IZPOLNITE VPRAŠALNIK IN NAM TAKO POMAGATE K PRAVILNIM ODLOČITVAM ZA URESNIČITEV IZGRADNJE OBJEKTA ODLIČNIH BIVANJSKIH LASTNOSTI NA LOKACIJI KOSEZE

1. Ali vas zanima oskrbovano stanovanje v ljubjanskih Kosezah?
da  ne

2. Kakšno stanovanje bi kupili?
oskrbovano stanovanje   stanovanje prilagojeno za udobno in brezskrbno starost  

3. Kako veliko stanovanje bi kupili?
35m²   45m²   60m²   100m²   več m²  

Kateri starostni skupini pripadate?
25-45 let   45 do 65 let   več kot 65 let  

5. Želite o ponudbi stanovanj izvedeti vec?
da, pošljite mi več podatkov  

Vaša vprašanja, pripombe in predlogi


Vaši podatki
IME IN PRIIMEK
NASLOV
TELEFON
POŠTNA ŠT. IN POŠTA
E-NASLOV
 
 
Center Dobrega Počutja Mijaks