Če hočete stran brati v slovenskem jeziku. Wenn Sie die Website in Deutsch lesen wollen.
Deutsch
Slovensko
  • kontakti
  • v medijih
  • o skupini
  •  
 
 
VELIKOST ČRK A+ A-
OSKRBOVANA STANOVANJA MIJAKS - LJUBLJANA ŠIŠKA DRAVLJE
54 stanovanjskih enot
 
 
GALERIJA
  • Direktor
 
 
POSNETEK IZ ZRAKA
 
 
PREDSTAVITEV
 
V mirni okolici v Ljubljanski Šiški - Dravlje smo zgradili in prodajali že večino modernih oskrbovanih stanovanj za starejše. Prostih je še nekaj stanovanjskih enot.
Koncept oskrbovanih stanovanj Mijaks zagotavlja stanovanja, ki so prilagojena osebam v tretjem življenjskem obdobju in jim zagotavlja nov, višji nivo kakovosti bivanja. Projekt bo izveden v javno zasebnem partnerstvu z Javnim stanovanjskim skladom Mestne občine Ljubljana.
V skupnih prostorih bomo namestili fitnes naprave prilagojene generaciji 50+, namenjene samo lastnikom stanovanj.
Zagotovljena bo tudi oskrba v stanovanjih, kakor tudi zdravstvene storitve. Stanovalci bodo lahko sami gospodinjili ali pa si naročili kosilo v svoje stanovanje.
Moderna oskrbovana stanovanja Mijaks so dostopna vsakomur, saj so cene za kvadratni meter že od 1.900 eur naprej. Zagotovite si čist zrak v stanovanju in nizke stanovanjske stroške.
Naš koncept se je izkazal za uspešnega že v Murglah, kjer smo zgradili in prodali 65 luksuznih oskrbovanih stanovanj. Zato bomo tudi v prihodnje dokazovali pravilnost vaše in naše odločitve za tovrsten način gradnje z novimi projekti, ki jih že razvijamo: Luksuzna oskrbovana stanovanja Mijaks - Murgle (faza II.) in Oskrbovana stanovanja Mijaks - Galjevica.
 
PROSPEKT (OSKRBOVANA STANOVANJA MIJAKS - LJUBLJANA ŠIŠKA DRAVLJE) - klikni za ogled
PARAMETRI ISKANJA


SEZNAM STANOVANJ OSKRBOVANA STANOVANJA DRAVLJE
 
Oznaka stanovanja tip stanovanja neto stanovanjska površina loža / atrija skupna površina cena z DDV  
 
 
 
 
Tehnična izvedba: limonet.si