Če hočete stran brati v slovenskem jeziku. Wenn Sie die Website in Deutsch lesen wollen.
Deutsch
Slovensko
  • kontakti
  • v medijih
  • o skupini
  •  
 
 
VELIKOST ČRK A+ A-
OSKRBOVANA STANOVANJA MIJAKS - LJUBLJANA ŠIŠKA DRAVLJE
54 stanovanjskih enot
 
 
GALERIJA
 
 
POSNETEK IZ ZRAKA
 
 
ODDAJA STANOVANJ

Kratkoročna oddaja luksuznih opremljenih stanovanj za starejše na Bledu.

Odlična priložnost za krajši izlet na enega izmed biserov naše Slovenije. Stanovanje grajeno po standardih oskrbovanih stanovanj je odlična izbira za brezskrben izlet. Lokacija apartmajev je blizu vse potrebne infrastrukture in središča Bleda. Stanovanje oddamo za krajše obdobje.

Za več informacij lahko pokličete na 041 688 998


 
PREDSTAVITEV
 
V mirni okolici v Ljubljanski Šiški - Dravlje smo zgradili in v letu 2016 prodajali že vsa oskrbovana stanovanja za starejše. 
Koncept oskrbovanih stanovanj Mijaks zagotavlja stanovanja, ki so prilagojena osebam v tretjem življenjskem obdobju in jim zagotavlja nov, višji nivo kakovosti bivanja. Projekt je bil izveden v javno zasebnem partnerstvu z Javnim stanovanjskim skladom Mestne občine Ljubljana.
V skupnih prostorih bomo še v letošnjem letu namestili fitnes naprave prilagojene generaciji 50+, namenjene samo lastnikom stanovanj.
Oskrba v stanovanjih in zdravstvene storitve so zagotovljene vsem posameznikom, v kolikor se zanje po potrebi odločijo. Stanovalci lahko sami gospodinijo ali pa si po želji naročijo kosilo v svoje stanovanje. Najsodobnejša zasnova stanovanj in tehnologija omogočata čist zrak in nizke stanovanjske stroške.   
Naš koncept se je izkazal za uspešnega že v Murglah, kjer smo zgradili in prodali 65 luksuznih oskrbovanih stanovanj. Zato bomo tudi v prihodnje dokazovali pravilnost vaše in naše odločitve za tovrsten način gradnje z novimi projekti, ki jih že razvijamo: Luksuzna oskrbovana stanovanja Mijaks - Murgle (faza II.) in Oskrbovana stanovanja Mijaks - Galjevica.
 
PROSPEKT (OSKRBOVANA STANOVANJA MIJAKS - LJUBLJANA ŠIŠKA DRAVLJE) - klikni za ogled
PARAMETRI ISKANJA


SEZNAM STANOVANJ OSKRBOVANA STANOVANJA DRAVLJE
 
Oznaka stanovanja tip stanovanja oskrbovano / klasično neto stanovanjska površina m² loža / atrija m² skupna površina m² cena z DDV  
 
 
 
Center Dobrega Počutja Mijaks