Če hočete stran brati v slovenskem jeziku. Wenn Sie die Website in Deutsch lesen wollen.
Deutsch
Slovensko
  • kontakti
  • v medijih
  • o skupini
  •  
 
 
VELIKOST ČRK A+ A-
OSKRBOVANA STANOVANJA MIJAKS - LJUBLJANA ŠIŠKA DRAVLJE
54 stanovanjskih enot
 
 
GALERIJA
 
 
POSNETEK IZ ZRAKA
 
 
PREDSTAVITEV
 
V mirni okolici v Ljubljanski Šiški - Dravlje smo zgradili in v letu 2016 prodajali že vsa oskrbovana stanovanja za starejše. 
Koncept oskrbovanih stanovanj Mijaks zagotavlja stanovanja, ki so prilagojena osebam v tretjem življenjskem obdobju in jim zagotavlja nov, višji nivo kakovosti bivanja. Projekt je bil izveden v javno zasebnem partnerstvu z Javnim stanovanjskim skladom Mestne občine Ljubljana.
V skupnih prostorih bomo še v letošnjem letu namestili fitnes naprave prilagojene generaciji 50+, namenjene samo lastnikom stanovanj.
Oskrba v stanovanjih in zdravstvene storitve so zagotovljene vsem posameznikom, v kolikor se zanje po potrebi odločijo. Stanovalci lahko sami gospodinijo ali pa si po želji naročijo kosilo v svoje stanovanje. Najsodobnejša zasnova stanovanj in tehnologija omogočata čist zrak in nizke stanovanjske stroške.   
Naš koncept se je izkazal za uspešnega že v Murglah, kjer smo zgradili in prodali 65 luksuznih oskrbovanih stanovanj. Zato bomo tudi v prihodnje dokazovali pravilnost vaše in naše odločitve za tovrsten način gradnje z novimi projekti, ki jih že razvijamo: Luksuzna oskrbovana stanovanja Mijaks - Murgle (faza II.) in Oskrbovana stanovanja Mijaks - Galjevica.
 
PROSPEKT (OSKRBOVANA STANOVANJA MIJAKS - LJUBLJANA ŠIŠKA DRAVLJE) - klikni za ogled
PARAMETRI ISKANJA


SEZNAM STANOVANJ OSKRBOVANA STANOVANJA DRAVLJE
 
Oznaka stanovanja tip stanovanja oskrbovano / klasično neto stanovanjska površina m² loža / atrija m² skupna površina m² cena z DDV  
 
 
 
Center Dobrega Počutja Mijaks