PRODANO

DRUGA FAZA LUKSUZNIH OSKRBOVANIH STANOVANJ s centrom dobrega počutja CDP Mijaks Murgle.

Luksuzna oskrbovana stanovanja

Koncept oskrbovanih stanovanj Mijaks zagotavlja stanovanja, ki so prilagojena osebam v tretjem življenjskem obdobju. Stanovanja na eni najlepših lokacij v Ljubljani ponujajo starejšim primerno velike ter prilagojene stanovanjske prostore, varen in neoviran dostop do stavbe, urejene skupne prostore namenjene druženju in možnost organizirane oskrbe s strani  našega zavoda z koncesijo MOL, vendar šele takrat, ko in če jo bo lastnik stanovanja potreboval!!!  Ljudem ponujamo možnost izbire višje ravni kakovosti bivanja.

Lokacija

Objekt oskrbovanih stanovanj Murgle II se nahaja v elitnem predelu Ljubljane, v neposredni bližini centra mesta Ljubljane. Zasnova naselja Murgle je kot natečajni projekt leta 1965 prejel 1. Nagrado. Avtorja projekta France in Marta Ivanšek pa leta 1973 Plečnikovo nagrado. V naselju Murgle so bili izhodišče za lokacije današnjih cest naravni drevoredi velikih dreves ob barjanskih jarkih, s čimer so Murgle že od prvega dne imele patino starosti in vraščenosti v naravo. Novogradnja je vpeta v obstoječe naselje tipsko zgrajenih atrijskih hiš Murgle, ki slovijo po svoji urbanistični strukturi. Celotna soseska se prilagaja avtohtoni barjanski naravi in v celoti deluje kot park, ki se nadaljuje v pešpot okoli Ljubljane s prelepim drevoredom. Soseska Murgle je dandanes postala sinonim za mir, varnost, sozvočje z naravo in urejenost, kamor sodijo tudi naša luksuzna oskrbovana stanovanja Mijaks. 

Rekreacija

  • Naselje se navezuje na Pot spominov in tovarištva, ki omogoča raznovrstne oblike rekreacije v senci dreves.
  • V samem objektu oskrbovanih stanovanj se nahaja CDP MIJAKS MURGLE (center dobrega počutja) kateri bo ponuja možnost rekreacije in druženja. Imamo 25 metrski pokriti bazen, savne, fitnes, vodene vadbe v vodi in telovadnici, masaže, lokal, kozmetične storitve.

Oskrba

Se lahko naroči dodatno, takrat ko jo potrebuješ. Oskrbo izvaja Zavod Pristan.

Objekt

Načrtovana soseska predstavlja korak k doseganju višje ravni psiho-fizičnega počutja. Objekt je energijsko varčen (nizki fiksni stroški za elektriko, gretje...) in zgrajen po najnovejših standardih, ki sledijo današnjemu dinamičnemu, aktivnemu in zdravemu načinu življenja. Objekt ima v vsako stanovanje vgrajen individualni profesionalni prezračevalni sistem. S svojo zasnovo oblikovno objekt sledi tipologiji atrijskih hiš v Murglah in ponuja sončna stanovanja, z velikimi terasami in odprtimi površinami. 

Izvedite več

Za dodatne informacije in naročanje na sestanek nas lahko pokličete na telefon 031 475 303, oziroma nam pišete na info@mijaks.si

Vse pravice pridržane! © 2020 Mijaks skupina