OSKRBOVANA IN STANOVANJA ZA VSE GENERACIJE

V središču Bežigrada na stičišču Topniške in Peričeve ulice in v bližini Bežigrajskega dvora bo svoj prostor našel sodobno zasnovan projekt stanovanj, ki bo v harmoničnem okolju in s prečudovitimi pogledi na Kamniško Savinjske Alpe in Plečnikov stadion, združeval vse generacije.

Bližina centra mesta, ob enem pa ravno pravšnji odmik od mestnega vrveža, vam bo omogočala vse prednosti mestnega in ob mestnega bivanja.  V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura in vse storitvene dejavnosti; trgovine, lekarna, šole, vrtci, kavarne, tržnica, avtobusna postaja, sprehajalne površine…

Oskrbovana stanovanja, ki bodo na voljo v kompleksu, predstavljajo vizijo dobre prakse, varne in brezskrbne investicije v prihodnost starejše generacije, povzete iz skandinavskih dežel.  Gradili bomo lastniška oskrbovana stanovanja, istočasno pa bomo poskrbeli tudi za vse ostale generacije, ki jih zanima urbano okolje z visokim standardom bivanja v stanovanjski soseski Rezidenca Bežigrad- Topniška.

O stanovanjskem kompleksu

V našem skrbno načrtovanem objektu (v objektu bodo tako navadna kot tudi oskrbovana stanovanja), omogočamo vsem generacijam, da najdejo prostor zase. Velike, steklene površine bodo omogočale stanovalcem vsakodnevno komunikacijo z okoljem,  za katerega se bodo naši priznani krajinski arhitekti in floristi potrudili za kulturo bivanja na visokem nivoju…

V objektu bo 44 sodobno zasnovanih oskrbovanih stanovanj in 47 stanovanj za ostale generacije, ki bodo prepoznale prednosti bivanja v tem urbanem okolju, zasnovanem s strani priznanega arhitekturnega biroja SONO arhitekti.

Bivalni prostori stanovanj se z udobnimi ložami podaljšujejo v zunanji prostor, ki pa so oblikovani tako, da omogočajo intimo. Stanovanja so zasnovana sodobno, prostori so svetli in odprti, konstrukcijska zasnova pa omogoča njihovo poznejše prilagajanje skozi spreminjajoče se potrebe prebivalcev.

Stanovanjski kompleks bo s svojo sodobno zasnovo, energetskim standardom, elegantnim videzom in kakovostnimi materiali, ter s popolno zasnovanimi stanovanji lahko ponudil odličen, varen in prijazen dom….

Stanovanjski kompleks

Investitor

Brilosa Topniška d.o.o.

Število stanovanj

91

Število poslovnih prostorov

4

Vse pravice pridržane! © 2020 Mijaks skupina